Over Ons

Cijfers spreken voor zich

0
Tevreden Klanten
0
Jaar Ervaring
0
Experten

WS Accountancy is een vooruitstrevend accountantskantoor in Kontich. Al meer dan twintig jaar staan wij voor u klaar als erkend lid van het ITAA.

Een hart voor uw zaak en doorgedreven kennis van de materie en uw dossier, zo maken wij het verschil. Wij geloven in langdurige en betrokken relaties met onze klanten, omdat wij u zo het beste kunnen bijstaan. Daarbij is het belangrijk dat we proactief en toekomstgericht uw situatie steeds herbekijken, zodat u een optimaal resultaat uit uw zaak haalt.

Ons team bestaat uit een combinatie van jong enthousiasme en jarenlange ervaring. Doordat wij sterk investeren in opleidingen voor onze medewerkers, zijn wij steeds up-to-date met de laatste wetswijzigingen, trends en nieuwe ontwikkelingen.

Kortom, wij garanderen u een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening met persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een eerste kennismaking.

Ons team bestaat uit 3 experten en werkt met vast tarief. U hoeft dus niet bang te zijn uw accountant een vraag te stellen. Ons klantenportaal is ook digitaal beschikbaar.

Gert Mussche

Gert heeft al meer dan 32 jaar ervaring. Eerst als intern accountant en business consultant, later in zijn eigen kantoor (1999). Daar kwam in 2012 een tweede kantoor bij en in 2017 nog WS Accountancy, dat hij samen met zijn dochter runt. Door zijn lidmaatschap aan verschillende beroepsverenigingen is Gert in staat om up-to-date advies te verlenen. Hij is ook actief in een social profit vereniging.

Caroline Mussche

Haar diploma TEW behaalde ze met glans aan de UA. Daarna volgde ze nog een extra Master Fiscaal recht. De interesse in economie, accountancy, fiscaliteit, etc. werd reeds met de paplepel meegeven. Van zodra het mocht ging ze als jobstudent aan de slag bij een accountantskantoor. Nu werkt ze reeds enkele jaren succesvol samen met haar vader.

Lin Ingelaere

Lin is een gedreven teamspeler die de perfecte aanvulling op ons team vormt. Ze studeerde communicatiewetenschappen, maar heeft zich omgeschoold tot een ware cijferexpert tijdens haar studies International Business Management. Na enkele jaren als jobstudent vervoegde ze definitief het team in 2017. Haar kennis op vlak van communicatie is een troef, ook voor onze klanten.