Advies

Fiscaal

Door fiscale optimalisaties haalt u het meeste uit uw zaak.

Juridisch

Wat met uw bedrijf als u ermee stopt? Ben ik wel in orde met mijn contracten?

Financieel

Een duidelijk zicht op uw cijfers is essentieel bij het nemen van beslissingen.

Persoonlijk

Voor ons is elke klant uniek. Advies op uw maat is onze prioriteit.

Jij als ondernemer wilt je focussen op de corebusiness van je activiteit. En maar is goed ook! We merken dat daardoor vaak de tijd ontbreekt voor een goede administratieve, financiële en fiscale opvolging. En dat is jammer, want daardoor kan je winst wegsmelten als sneeuw voor de zon.

En daar komen wij, als accountant en belastingconsulent, in beeld. Hoewel de boekhouding vaak als een noodzakelijk kwaad gezien wordt, is het een belangrijk beleidsinstrument. We krijgen hierdoor immers een volledig zicht op alle financiële aspecten en kunnen zo met jou tijdig bijsturen waar nodig. Hierbij vinden wij een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Geen enkele ondernemer is hetzelfde.

We zijn er voor je op belangrijke momenten: de beslissing om een eigen zaak te starten, de bespreking van je resultaten, fiscale optimalisaties bij de aankoop van onroerend goed, investeringen, successieplanning van je onderneming, etc.

Binnen de krijtlijnen van de wet streven we ernaar je inkomen zo goed mogelijk te optimaliseren. En daar zijn we goed in! We hebben immers jarenlange ervaring, en dit in uiteenlopende vakgebieden: bouw, horeca, journalistiek, kappers, IT, consultancy, dokters, transport, etc.

Door constante bijscholing zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste wetgeving en wat er mogelijks aan te komen staat. We informeren je proactief en helpen je zo steeds de beste beslissingen te maken. Hierbij vinden wij een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Geen enkele ondernemer is hetzelfde.