Nuttige LInks

Opgelet! Gebruik deze tool alleen om de gestructureerde mededeling te berekenen die u kunt gebruiken om voorafbetalingen te doen voor uw onderneming. U mag deze gestructureerde mededeling dus niet gebruiken om andere belastingen of schulden bij de FOD Financiën te betalen. 

Toont de publieke gegevens van alle in KBO ingeschreven gergeistreerde entiteiten. Hier kan u deze gegevens vlot raadplegen.

Hier kunt u alle informatie raadplegen over alle jaarrekeningen die sinds 1992 neergelegd werden. 

Subsidies

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

Hier kan u terugvinden welke premies in uw gemeente en/of regio van toepassing zijn.

Er bestaan allerlei premies en tegemoetkomingen voor de bouw, renovatie of aankoop van een woning. De premies en tussenkomsten waarop u aanspraak kunt maken verschillen sterk van gewest tot gewest. 

Hier kan u de geldigheid van BTW nummers controleren

Opdrachtgevers, aannemers en onderaannemers die de activiteiten (laten) uitvoeren die hieronder beschreven zijn, moeten nagaan of hun (onder)aannemers sociale of fiscale schulden hebben. Hier kan u deze gegevens raadplegen voor uw eigen (onder)aannemers.