ONS KANTOOR

Een Sterk Team

WS-Accountancy

WS-Accountancy is een gespecialiseerd en vooruitstrevend accountantskantoor gevestigd te Aartselaar. Ons kantoor werd opgericht in 1999 en is een erkend lid van het Instituut voor Accountants- en Belastingconsulenten (IAB).

Wij hanteren een professionele werkwijze, gecombineerd met een persoonlijke aanpak, waarbij u als klant centraal staat. Een hart voor uw zaak en doorgedreven kennis van de materie en uw dossier, zo maken wij het verschil met andere kantoren. Wij geloven in het opbouwen van langdurige en betrokken relaties met onze klanten, omdat wij u zo optimaal kunnen bijstaan op alle vlakken. Daarbij is het ook belangrijk dat we proactief en toekomstgericht uw situatie bekijken en steeds herbekijken, zodat u een optimaal resultaat uit uw zaak haalt.

WS-Accountancy werkt nauw samen met de accountantskantoren ACS Lombardia in Elewijt (regio Mechelen – Haacht) en AFP-Accountancy in Kontich. Doordat deze kantoren onder gezamenlijke leiding staan, kunt u in elk kantoor dezelfde professionele en persoonlijke werkwijze verwachten.

Ons team bestaat uit een combinatie van jong enthousiasme en jarenlange ervaring. Doordat wij sterk investeren in opleidingen voor onze medewerkers, zijn wij steeds up-to-date met de laatste wetswijzigingen, trends en nieuwe ontwikkelingen.

Kortom, wij garanderen u een kwaliteitsvolle, efficiënte dienstverlening met persoonlijk advies en een vaste contactpersoon. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een eerste kennismaking.